Εξυπηρέτηση Πελατών


 

Έμπειρο προσωπικό
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σας υποστηρίζουν και σας συμβουλεύουν για την καλύτερη λύση στην διεκπεραίωση της εργασίας σας.  Στη διάθεση σας, με σύγχρονα προγράμματα, κατάρτιση και ενημέρωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις.

Πλούσια γκάμα προϊόντων
Η Μαριόγλου ΑΒΕΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με πελάτες, σχεδιαστές, κατασκευαστές και ενημερώνεται για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Ένας ζωντανός οργανισμός 7.000 προϊόντων εξελίσσεται και μεγαλώνει συνεχώς, για να ανταποκριθεί άριστα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας.

Κοστολόγιο
Η ενημέρωση μας πάνω στα τεκταινόμενα της αγοράς των κατασκευαστών σε παγκόσμιο επίπεδο, η πολύχρονη εμπειρία μας και η δυναμική μας, συντελούν σε συμφωνίες, που καθιστούν την εταιρία ικανή να σας προσφέρει τα προϊόντα της στις καλύτερες και ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Ποιότητα
Η εταιρία σας προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε όλους τους τομείς. Είναι ένας αδιαπραγμάτευτος κανόνας στη συνεργασία μας.

Παράδοση Παραγγελιών
Άμεσα και αποτελεσματικά σας παραδίδουμε τα προϊόντα σας. Για να γίνει εφικτή η υπόσχεσή μας, δεν έχουμε αξιοποιήσει μόνο το στοκ της αποθήκης μας, αλλά και όλο το δίκτυό μας. Η συνέπεια και η εξυπηρέτηση αποτελούν τις πρώτες μας προτεραιότητες.